Din anul 2007 lucrez la un SRL pe functia de Consilier Inginer Horticol. Sarcinile mele tineau de calitatea si buna desfasurare a lucrarilor de amenajare peisagistica. De cca un an societatea s-a axat mai mult pe proiectare si activitatea mea usor, usor, a ajuns sa tina de secretariat, contabilitate primara, femeie de servici.
Mai concret: raspund la telefonul fix, primesc-trimit faxuri, primesc-trimit colete, ridic acte de la registru comertului, inventariez si introduc in programul de contabilitate marfurile, facturile, etc.
Cand am incercat sa discut cu a meu sef despre acest lucru, mi-a spus ca am 2 saptamani sa-mi gasesc de munca si ca trebuie sa semnam decizia de incetare CIM prin acordul partilor.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ce merita acest personaj care m-a manipulat mai bine de un an, si eu am acceptat in speranta ca revin la activitatea pentru care m-am angajat si am studiat 6 ani de zile?
Angajare zilieri
mariastan20
Buna ziua,
Ma numesc Maria si am o intreprindere individuala cod CAEN 2562,fara angajati si asi dori sa stiu daca pot lua sa ma ajute( in unele cazuri) pe ... (vezi toată discuția)
Despre a.f.
tara_ionutz
Am un AF deschis in Aprilie si as dori sa stiu cum se completeaza toata hartiilie astea "Nota de receptie si constatare" 'Registru Inventar" si Registru ... (vezi toată discuția)