avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp pot sa sustin examen in vederea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp pot sa sustin examen in vederea redobandirii dreptului de a conduce?

avind in vedere ca am mai avut permis de conducere dar nu eliberat de statul roman,cind pot sa dau iar de permis aici in tara si daca este posibil ?'
mentionez ca mia fost suspendat dreptul de a conduce pt innfractiunea conducerii sub influenta alcoolului.sentinta afost definitiva din data de 04.06.2011.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:26, 14 Martie 2012
Peste un an de la data ramaneri definitive a hotararii.
Termenul dupa care va puteti pezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere difera in functie de pedepsa aplicata si modalitatea de executare.
Prin urmare, pentru a primi un raspuns corect, este necesar sa precizati care a fost pedeapsa aplicata prin sentinta de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto Ionutsu88 Ionutsu88 buna ziua! mi-a fost anulat permisul de conducere si am primit o pedeapsa de 8 luni cu suspendare. acum problema este urmatoarea...dupa aceste 8 luni trebuie ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Borza Borza Buna o persoana a fost condamnata la 1 an si 6 luni pentru sustragere de la probe biologice. Dupa cat timp poate avea din nou permis de conducere? (vezi toată discuția)
Cand si cum se poate redobandi permisul de conducere? bebi-63 bebi-63 \"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei. In ... (vezi toată discuția)