Am o nelamurire,in instanta nu se accepta probele video,atunci intreb eu...de ce se dau amenzi sau se suspenda permisul de conducere conf inregistrare video,si la instanta noi daca contestam P.V,Politia vine cu foto si nu cu inregistrarea video(ca eu am fost sanctionat dupa imaginile video)?se cam bat legile cap in cap????
Pentru ca acele sisteme de inregistrare sunt montate in conditiile legii ,special pentru a face inregistrari asupra vehiculelor care tranziteaza anumite zone
Si in instanta se accepta probele video care sunt autorizate in conformitate cu disp art 91*1 Cod procedura penala
Daca este vorba despre o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie, atunci sunt aplicabile prevederile Codului de procedura civila. Intr-o cauza civila se propun si se administreaza numai probele prevazute la art. 172 si urm. Cod procedura civila, inregistrarile video neregasindu-se in acest act normativ.
Inregistrare video
cyan
am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)