avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut actele autoturismului, cum pot sa il ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut actele autoturismului, cum pot sa il inmatriculez?

salutare.am adus o masina din uk,am scos nr rosii de 3 ori dupa care am pierdut toate actele si dovada provizorie si actele de anglia originale care erau pe numele meu:(.vreau sa inmatriculez masina si nu stiu cum sa procedez,va rog sa ma ajutati.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:01, 16 Martie 2012
trebuie sa obtineti duplicate ale actelor pierdute - iar asta se face in UK. fara aceste duplicate nu puteti scoate masina din curte :)
pako1069 a scris:

salutare.am adus o masina din uk,am scos nr rosii de 3 ori dupa care am pierdut toate actele si dovada provizorie si actele de anglia originale care erau pe numele meu:(.vreau sa inmatriculez masina si nu stiu cum sa procedez,va rog sa ma ajutati.va multumesc

nu mai pot obtine acte din uk deoarece masina este declarata export.dar din moment ce am scos nr rosii nu au in baza de date copiile actelor?
chiar daca este export, dvs solicitati duplicate de pe acte deja existente si nu acte noi. orice institutie cu care ati lucrat in vederea radierii si exportarii masinii au in arhiva actele pe care le-ati pierdut. dvs solicitati duplicate ale acestor acte - lucru posibil si legal oriunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)