avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Registrul Cadastral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Registrul Cadastral

Este legal ca unele Primarii sa puna la dispozitia unui topograf regiatrele cadastrale cu proprietatile de extravilan? Ce pot sa fac in cazul cand nu sunt deacord cu punerea la dispozitie a datelor privind propietarea privata?
Cel mai recent răspuns: POP ILDIKO , Avocat 05:44, 15 Martie 2012
Nu puteti face nimic pentru ca sunt publice. Daca nu le ia topograful de la primarie le poate lua de la Oficiul de Cadastru si PUBLICITATE Imobiliara, indiferent de tipul de proprietate, publica sau privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare: procedura de urmat adysza adysza Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pamantu pe care este construita casa si gradina si unde trebuie sa ma adresez? (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Intrebare cadastru TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. ... (vezi toată discuția)