avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada preaviz

Buna ziua ! Vreau sa-mi depun demisia de la firma la care lucrez si as dori sa stiu daca in perioada de preaviz e obligatoriu sa merg la munca .
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ela-d , utilizator 09:44, 15 Martie 2012
Este obligatoriu sa mergeti la munca, program normal conform contractului de munca....Nu mergeti la munca in situatia in care angajatorul renunta partial sau total la preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie pe perioada reducerii programului la 4 zile pe saptamana Alibu Alibu Firma la care lucrez a redus programul de lucru la 4 zile pe saptamana in loc de 5. Daca vreau sa plec in alta parte trebuie sa stau in preaviz cele 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Demisie. dreptul angajatorului de a renunta la preaviz in cazul demisie angajatului. Maie Maie Salut! In prezent sunt angajat cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. Intentionez sa imi depun cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile, asa ... (vezi toată discuția)
Demisie si reangajare in alta parte valyd11 valyd11 Cum ma sfatuiti sa fac? Vreau sa imi dau demisia si imediat sa ma angajez in alta parte, si in perioada de preaviz sa lucrez in ambele locuri. Pot face ... (vezi toată discuția)