avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut in Italia

mi sa retinut permisul de conducere in italia in vederea suspendarii si nu am primit dovada sau alt document doveditor si din ianuarie nu am primit instiintare pentu perioada de suspendare. ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 14:25, 15 Martie 2012
Sper sa nu gresesc in raspunsul meu ( nu sunt sofer ), din cate stiu se intampla in gelul urmator, interdictia de conducere este doar pentru teritoriul Italiei, acolo trebuie sa dati o declaratie la notar cum ca intelegeti ca nu mai aveti dreptul de a conduce pe teritoriul respectivei tari pe perioada retinerii, carnetul va fi inmanat. Pentru a primii dovada va puteti adresa organelor italiene ( asta in cazul in care va mai aflati in Italia ), in Romania puteti instiinta organele competente ale politie de circulatiei despre ce s-a intamplat. Organele italiene vor trimite in termen de 30 de zile carnetul d-voastra de sofer catre Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni Macavei1234 Macavei1234 Buna, mia fost suspendat permisul in Italia, de ce nu raspunde nimeni la prefectura din Venetia unde mi-sa spus sa sun si ce as putea face ? (vezi toată discuția)
Am închiriat o mașină în spania pentru perioada unei vacanțe de 15 zile, dar mi-a fost suspendat carnetul. există vreo posibilitate să-l recuperez? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Există vreo posibilitate in următoarele 15 zile suspendarii carnetului să folosesti pe teritoriul altei tări din UE(Spania)o masina pe care ... (vezi toată discuția)