avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

Buna ziua,am o intrebare daca am un magazin cu sediul in jud.Prahova si doresc sa mai deschid un magazin intr-un sat din alt judet ce acte trebuie sa fac pentru a fi in legalitate?Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:02, 15 Martie 2012
Este necesar sa inregistrati punctul de lucru la ONRC. Ca documentatie aveti nevoie de contractul in baza caruia folositi spatiul respectiv, copie de pe actul de proprietate, decizie asociat unic/HAGA, cerere tip.
Acte necesare:

1. Hotarare AGA
2. Extras CF pentru punctul de lucru
3. Contract comodat/inchiriere
4. Declaratie model 1 sau 2 dupa caz
5. Cerere tip

Va adresati ONRC de la sediul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - competenta teritoriala rc annabela annabela Buna ziua. Pentru o firma cu sediul in Bucuresti dar care intentioneaza sa deschida mai multe puncte de lucru in tara, care este Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)