avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat, plangere respinsa. Unde e dreptatea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat, plangere respinsa. Unde e dreptatea?

Buna ziua ,am un prieten care anul trecut circulind pe DN 1 a fost surprins de o coloana oficiala in care se afla Boc,circula pe banda 2 si efectiv nu avea loc sa intre pe banda 1 ,in final cind a reusit sa elibereze calea a fost oprit de un echipaj din coloana si ia facut proces verbal ptr suspendarea permisului 3 luni.A facut contestatie la tribunal unde a depus si acte care dovedesc si faptul ca suspendarea permisului inseamna ca ramine si fara locul de munca deoarece permisul ii este vital in jobul lui,fiind reprezentant medical.Astazi am aflat ca a pierdut procesul si probabil urmeaza si locul de munca,singura sansa ar fi sa angazeze sofer asta insemnind ca ce cistiga el sa ii dea soferului,iar el si familia sa 3 luni sa faca greva foamei fiind singurul cu loc de munca.Unde este dreptatea,pe cei care incalca legile cu adevarat,cei care fura milioane de euro,care fac crime dar provin din familii bogate sunt lasati liberi iar astia amaritii lipsiti de aparare sunt pedepsiti imediat .Rusine .Sunt scirbit de ceea ce se intimpla in tara asta.Eu daca am o datorie catre stat de 50 ron si nu o achit primesc amenzi si penalizari iar statul iarta CFR-ul de datorii in valoare de 917 milioane euro.Rusine.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:43, 15 Martie 2012
procesul a fost prost gestionat. in dovedirea contestatiei trebuia sa dovedeasca faptul ca nu putea intra pe banda 1 datorita aglomeratiei si nu faptul ca permisul era vital ptr pastrarea locului de munca.
judecatorul nu putea pronunta o alta solutie dn moment ce constatorul nu si-a facut treaba aducind dovezi impotriva procesului verbal, in caz contrar ar fi incalcat chiar el legea.
faptul ca procesul a fost pierdut este in totalitate imputabil petentului si nu instantei de judecata. degeaba va revoltati, ar trebui sa va uitati in gradina proprie (adica a prietenului dvs) si apoi sa aruncati vina pe altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis auto, recuperare IacobCris IacobCris Buna ziua, ieri mi-a fost retinut permisul auto pe termen de 60 de zile si am fost sanctionat cu o amenda groasa ( pe care ar trebui sa o platesc in 48 de ... (vezi toată discuția)
Contraventie la legea circulatiei, plangere contraventionala IVOAR IVOAR [i]Voi incerca sa fiu scurt,chiar daca, ptr. o buna intelegere,vor fi necesare explicatii.In 03.04.2012.ma deplasam,impreuna cu sotia,pe ruta ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala lucian_t lucian_t Buna ziua, Am nevoie de niste lamuriri in ceea ce priveste contestarea unui proces verbal prin care am fost sanctionat cu retinerea permisului pentru ... (vezi toată discuția)