avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... serviciu in alt oras decat cel de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

serviciu in alt oras decat cel de domiciliu

daca esti angajat intr-o unitate si domiciliul tau este intr-o localitate unde exista filiala sau substatie unitatea poate sa-ti asigure activitatea in substatia respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 15 Martie 2012
Da, exista aceasta posibilitate ... vorbiti cu angajatorul dvs in acest sens ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediata in baza unei decizi conform preved.ordinului meci 4815/24.08.2009 pacurariu maria pacurariu maria In urma reorganizarii unitatilor scolare cf Ord.4815/2009,I.S.J Sibiu a emis o decizie de reorganizare a unei unitati in urma caruia am ramas fara loc de munca ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public- consilier local tibi68 tibi68 Buna ziua. Functionarul public, angajat al unei primarii, se afla in incompatibilitate cu functia de consilier local dintr-un consiliu local, altul decat ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru locuinta de la primarie mioara andrei mioara andrei Am 50 de ani. Necăsătorită (divortata). Lucrez în învăţământ de 30 de ani. În oraşul în care am domiciliul stabil, lucrez de 22 de ani. De-a ... (vezi toată discuția)