avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nelamurire??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nelamurire??

buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); procesul verbal nu l-am semnat, nici nu am facut mentiuni pe el. Politistul neavand martori a chemat un cetatean sa semneze ca martor. Acesta este un cetatean austriac (Schuster Kurt), care a semnat procesul, fara a i se explica de ce semneaza si pt. ce. Am primit procesul verbal prin posta dar fara confirmare de primire( nimeni din familie nu a semnat confirmarea de primire postasului). As dori sa stiu daca mai este necesar a face contestatie neexistand confirmarea de primire a procesului; si daca acesta se prescrie dupa 30 de zile.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: d&l , utilizator 18:27, 20 Noiembrie 2008
procesul este intocmit corect, si primit in termen de 30 de zile de la intocmire
da, martorul doar a semnat, nefiind prezent la constatarea faptei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa vina pv de radar acasa? Mika05 Mika05 Buna ziua, Am si eu o nedumerire si poate ma puteti ajuta: mi-a venit acasa, la data de 27.11.2008, un Proces Verbal incheiat in 22.10.2008 pentru depasirea ... (vezi toată discuția)
Procedura urmatoare prescrierii executarii sanctiunii amenzii Amstrad Amstrad Stimaţi forumişti, voi incepe cu ordinea cronologică a faptelor după cum urmează:pe data de 31.08.2008 a fost incheiat PV de constatare a contraventiei ... (vezi toată discuția)