avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plecare din tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plecare din tara

Buna ziua!
Acum 3 ani mi s-a intocmit dosar penal pentu delapidare si fals.In primele 6 luni s-a efectuat expertiza contabila(care a iesit in favoarea mea), urmand sa fie dispusa experiza grafica.Am dat probe de scris acum 2 ani si 8 luni.Pana in prezent nu s-a trimis lucrarea pentru a fi expertizata(chiar lucratorul de la politie mi-a spus ca se vede clar ca nu este scrisul meu).De aproape 2 ani nu am fost chemat la sectie si nu stiu nimic de dosar.Avocatul meu mi-a spus ca atata timp cat nu ma cheama sa stau linistit. Auzi, linistit...
Eu in aproximativ o luna as vrea sa plec sa muncesc in afara tarii.
Cum se procedeaza in astfel de cazuri? Ce trebuie sa fac?
Avocatul meu este in vacanta si nu-mi raspunde la telefon.
Va rog un sfat.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 20:31, 18 Martie 2012
daca nu vi s'a pus in vedere faptul ca nu aveti voie sa parasiti tara atunci puteti s'o parasiti. Comunicati organelor de cercetare penala noua adresa.
Nu o sa fie o problema daca plec pe o perioada de un an?
In tot acest timp nu ma pot intoarce in tara, afara se munceste si angajatorul nu-ti da liber cand vrei tu.
nimic nu e imposibil. totusi, as spune ca este improbabil. Avocatul o sa va reprezinte interesele
Cererea de parasire tara depun eu la sectie sau avocatul meu?
nu depuneti nicio cerere daca nu vi s'a interzis parasirea tarii / localitatii

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Sunt cercetat intrun dosar de ucidere din culpa de 2 ani de zile dureaza dosaru inca e la a doua expertiza auto , pana la prima expertiza singur invinuit acum ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare Mica-Maria Mica-Maria Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului ... (vezi toată discuția)
Prins cu marijuana de catre jandarmi freeairforce freeairforce Salut, asta seara am fost prins de catre 2 jandarmi si perchezitionat, jardarmi au gasit asupra mea aproape 2 grame de marijuana, am fost la sectie jandarmul a ... (vezi toată discuția)