avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plecare din tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plecare din tara

Buna ziua!
Acum 3 ani mi s-a intocmit dosar penal pentu delapidare si fals.In primele 6 luni s-a efectuat expertiza contabila(care a iesit in favoarea mea), urmand sa fie dispusa experiza grafica.Am dat probe de scris acum 2 ani si 8 luni.Pana in prezent nu s-a trimis lucrarea pentru a fi expertizata(chiar lucratorul de la politie mi-a spus ca se vede clar ca nu este scrisul meu).De aproape 2 ani nu am fost chemat la sectie si nu stiu nimic de dosar.Avocatul meu mi-a spus ca atata timp cat nu ma cheama sa stau linistit. Auzi, linistit...
Eu in aproximativ o luna as vrea sa plec sa muncesc in afara tarii.
Cum se procedeaza in astfel de cazuri? Ce trebuie sa fac?
Avocatul meu este in vacanta si nu-mi raspunde la telefon.
Va rog un sfat.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 20:31, 18 Martie 2012
Si ce se v-a intampla cu dosarul penal cat timp sunt plecat?Cum se v-a desfasura ancheta mai departe?
Avocatul poate da declaratii in numele meu?
Nefiind in tara o perioada asa de lunga o sa se ajunga la tribunal cu judecata sau se poate incheia la sectie?Doar politia nu ma asteapta pe mine.
daca ati spus tot ce stiati in principiu slabe sanse sa mai fie nevoie de Dvs personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Sunt cercetat intrun dosar de ucidere din culpa de 2 ani de zile dureaza dosaru inca e la a doua expertiza auto , pana la prima expertiza singur invinuit acum ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare Mica-Maria Mica-Maria Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului ... (vezi toată discuția)
Prins cu marijuana de catre jandarmi freeairforce freeairforce Salut, asta seara am fost prins de catre 2 jandarmi si perchezitionat, jardarmi au gasit asupra mea aproape 2 grame de marijuana, am fost la sectie jandarmul a ... (vezi toată discuția)