avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare de post art. 65 (1)cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare de post art. 65 (1)cm

buna ziua?
va rog sa imi spuneti daca am comis vreo ilegalitate prin faptul ca am concediat prin desfiintare de post o persoana art. 65(1) cm datorita faptului ca sectia unde acesta lucra pe perioada vacantei scolare, adica 3luni, era inchisa (programul corn). salariatul a fost dat in somaj si ulterior dupa cele 3luni tot acei salariati au fost angajati din nou pe posturile lor. Am comis o incalcare a prevederilor din codul muncii?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Trecere in somaj asociatie proprietari t_gheorghitza t_gheorghitza Salariatul(instalator) a fost concediat ilegal si ar trebui sa fie reincadrat cu toate drepturile in urma Hotararii Tribunalului si a Curtii de Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Concediere art.65 pirko pirko Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - desfacere contract munca gabrielaando gabrielaando Buna ziua, lucrez de 15 ani, fara intrerupere pe cartea de munca. De 1 an si 3luni lucrez la o firma care, de curand a intrat in procedura de ... (vezi toată discuția)