avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Este interzisa achizitia de utilaje?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Este interzisa achizitia de utilaje?


Exista vreo prevedere legala prin care institutiilor publice le este interzisa achizitia de utilaje( ex: pentru deszapezire,salubrizare,etc) ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:25, 16 Martie 2012
Nu am cunostinta de prevedere legala prin reglementari nationale, privind astfel de achizitii.Doar daca exista la nivel de minister al dvs. sau alt organism cu atributii de reglementare in domeniul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice in situatii de urgenta paula_capota paula_capota Exista vreo prevedere legislativa care - in situatii de urgenta - da autoritatilor contractante dreptul de a achizitiona utilajele necesare inlaturarii ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Coordonatori procedura de achizitie publica ? oanaportar oanaportar Directorul institutiei noastre publice a adus la cunostinta printr-o adresa interna ca unii salariati sunt coordonatori pentru coordonarea derularii ... (vezi toată discuția)