avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa fara venituri si cheltuieli pe 2011
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa fara venituri si cheltuieli pe 2011

Am facut pfa-ul la sfarsitul lui 2010.Anul trecut, 2011, nu am avut venituri, cheltuieli am avut, insa nu am trecut totul pe factura pe PFA, pt ca am achizitionat unele bunuri:aparate foto, obiective, calculator - second hand si nu am avut de unde sa cer factura.Azi am fost la finante si mi-au dat sa completez declaratia 200.
E in regula sa trec 0 la venituri si 0 la cheltuieli?
trebuie sa le prezint registrul de casa pe anul trecut?(care este gol#-o)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreeaelenaionescu , utilizator 13:39, 15 Martie 2012
Pai aveti doua posibilitati:
1.Sa faceti asa cum ati spus si sa completati declaratia 200 pe 0 si incercati sa aduceti cheltuielile in prezent,.......
2. Sa va completati corect registrele (pe trecut) si sa completati declaratia 200 corespunzator (cu rezultat pierdere).
La depunerea declaratiei 200 nu se solicita registrul de casa. Aceasta problema apare in cazul unui control , unei seizari etc..
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate si registru inventar la ii mirelast mirelast Buna ziua V-as ruga daca puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. In sept 2011 am infiintat o II cu activitate comert cu haine second hand. Tin ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 200 flay flay Buna ziua, 1.Cum completez Declaratia 200 daca am venituri doar din accesare fonduri UE,si cheltuielile aferente proiectului. Am nevoie sa stiu ce sume pun ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate d_dany21 d_dany21 Buna ziua, In aceasta vara, iulie, mi-am facut un pfa. Din iulie si pana in acest moment nu am avut activitate. 1. am fost la Admin. Financiara unde l-am ... (vezi toată discuția)