avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosarul angajatei gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosarul angajatei gravide

Buna ziua, ma aflu intr- ipostaza mai neobisnuita, o dubla iposataza mai precis: cea de viitoare mamica (sunt in sapt 7 de sarcina) si cea de Inspector R.U. la firma la care lucrez. Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac ca din perspectiva angajatorului? Stiu ca trebuie sa am o adeverinta de la medic care sa ateste starea mea si un act de instiintare al angajatorului, cu care ma afisez la medicul de medicina muncii si la ITM. Nu sunt sigura daca acestea sunt singurele documente pe care trebuie sa le duc sau mai este si altceva. Tin sa metionez ca in firma nu mai e nimeni care ar putea sa ma informeze, fiind o firma micuta. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anuntare itm salariata insarcinata musetel musetel Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea situatie: O microintreprindere cu o singura salariata isi are sediul acasa la administrator, iar angajatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog o angajata (gravida 15 saptamani) a depus la ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog o angajata (gravida 15 saptamani) a depus la institutie o adeverinta medicala de la medicul de familie prin care se recomanda programul ... (vezi toată discuția)
Act aditional in sarcina fsbdc fsbdc Buna ziua, Sunt insarcinata in 19 saptamani. Acum 2 luni si ceva mi-am notoficat in scris angajatorul prezentand o notificare in scris insotita de ... (vezi toată discuția)