avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?

Buna ziua! sunt insarcinata in 14 saptamani si sunt in somaj, pot beneficia de CIC daca in cele 12 luni anterioare nasterii am lipsa 12 zile pt. ca nu am depus actele de somaj la timp.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:00, 15 Martie 2012
DA, in cazul in care acesta este singurul impediment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida poate intra in somaj si apoi poate beneficia de indemnizatie de crestere copil? fluturas2010 fluturas2010 buna ziua, sunt insarcinata in 11 saptamani si datorita problemelor firmei unde lucrez va trebui sa mai intru in concediu fara plata, daca as intra mai bine in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil luizaradu luizaradu Buna ziua! In momentul de fata ma aflu in concediu de maternitate, dar vroiam ca in decursul celor doi ani sa fac si cel de-al doilea copil (fara a ma mai ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil RaduAdi RaduAdi buna ziua.am o mica problema si sper sa gasesc ajutor aici.sotia mea e insarcinata si va naste undeva prin mai-iunie 2015.e angajata cu 4 ore, fiind angajata ... (vezi toată discuția)