buna ziua
pana acum 1 an de zile am lucrat la o societate privata,in momentul in care mi-am dat demisia,administratorul mi-a intocmit o plangere penala pentru furt.
acest fapt l-am infirmat printr-un proces verbal parafat si stampilat intre institutia pe care o reprezentam si o alta societate,problema este ca el m-a acuzat de sustragerea unei cantitati aproape dubla de materiale fapt pe care el nu a putut sa o evidentieze prin mijloace (bonuri de intrare de materiale),etc. plangerea lui este neintemeiata,ea fiind facuta ca sa se razbune pe mine. adevarul este ca eu nu am sustras absolut nimic lucru evidentiat de procesul verbal.
zilele acestea m-am intalnit intamplator cu politistul care se ocupa de caz, acesta cautand in continuare probe pentru incriminarea mea.
mai am de mentionat faptul ca societatea la care am lucrat este in faliment aceasta nemaifunctionand din mai 2011
mai imi poate crea probleme acea plangere facuta???????
astept raspuns,va multumesc
Folositi-va de orice probe aveti in favoarea dvs si puneti-le la dispozitia organelor de urmarire penala. Interesati-va si de stadiul dosarului penal.
Asteptati sa primiti o solutie de la procuror de neincepere a urmaririi penle, de scoatere/incetare sau trimitere in judecata.
dacă e așa cum spuneți, acuzarea se bazează pe cuvântul dvs împotriva cuvântului administratorului plus că trebuie să vi se atribuie un fapt inexistent, ceea ce teoretic e imposibil. în cazul acesta n-aveți de ce vă speria
de tot ce ar trebui să vă temeți, este fabricarea probelor. nu încerc să obstrucționez actul de justiție dar am avut de suferit de pe urma acestor mașinațiuni. iar problema nu constă numai în măsluirea probelor (oricine poate pretinde orice), problema stă și în admiterea lor. și subscriu la mesajul anterior, dacă aveți suspiciuni în justa soluționare a cauzei strângeți și dvs probe care să vă susțină nevinovăția.
intr-adevar nu am incredere in persoana care se ocupa de cazul meu intrucat, din feb 2011 si pana zilele trecute dosarul meu a stat neatins, acum o scurta perioada de timp am fost chemat de anchetatori pentru alte fapte comisse de fostul sef(evaziune.....),etc.
am spus tot ce am stiut pt ca nu am nimic de ascuns si iata ca anchetatorii mei si-au adus aminte de mine:))) probe am suficiente,unele chiar legalizate,insa nu le-am pus pe toate la dispozitie datorita suspiciunilor pe care le-am avut de la inceput
ps
dai telefon la seful politiei fara sa fie nici o plangere si in 5 min a sosit un domn de la politie si a inceput sa imi ia mie declaratii la biroul firmei fara ca administratorul sa fii depus reclamatia
cum vi se pare????????
dubios...asta în condițiile în care, și mă abat de la subiect, o persoană face câteva plângeri la poliție pentru amenințare și poliția cercetează cazul dându-i un telefon învinuitului, ca mai apoi amenințarea să se concretizeze în omor deosebit de grav (cred că știți la ce mă refer).
iată cum în cazul de față se întâmplă taman invers ca la dvs dar la fel de greșit și în contra legii.
era un citat: ''Legile sunt pânze de paianjen prin care mustele mari trec si cele mici sunt prinse.'' Balzac
Calomnie
janos04
Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul ... (vezi toată discuția)