avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actul constitutiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actul constitutiv

Cam ce pret are redactarea unui act constitutiv pentru un SRL cu doi asociati? Unde il pot face? Il pot completa eu acasa si apoi sa ma duc cu el la notar / avocat ? In cate exemplare originale trebuie facut? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 21:15, 15 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Actul constitutiv poate fi redactat si semnat de catre cei doi asociati, fara sa fie necesara vreo alta forma( autentificat la notar sau atestat de catre avocat).
Insa pentru redactarea clauazelor acestuia va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
Gasiti act constitutiv pe site-ul registrului comertului - recomonline - formulare offline. Pentru redactarea clauzelor puteti apela, in afara de avocat si la un consilier juridic sau la un notar public.
Tariful de 162 lei / act se aplica pentru serviciile Registrul Comertului reprezentand:

Redactarea actului constitutiv initial sau in forma actualizata al persoanelor juridice supuse obligatiei de inregistrare in registrul comertului, redactarea statutului pentru societatile comerciale cu raspundere limitata cu asociat unic initial ori in forma actualizata, a statutului si/sau a contractului de societate initial sau in forma actualizata pentru persoane juridice, daca sunt inscrisuri separate, a acordului de constituire a intreprinderilor familiale, ce include procura speciala pentru reprezentantul intreprinderii familiale

Atentie! Se aplica un tarif suplimentar de 30% pentru solutionarea cererii in termen de 48 de ore

ORDINUL Nr. 2176/C din 3 septembrie 2010 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere service auto și un magazin alimentar George&Dana George&Dana Vreau sa deschid la tara un service auto și un magazin alimentar și nu știu de ce acte am nevoie și de de ce aprobări și de la cine (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cristina Vasile Cristina Vasile La un srl, cei doi asociati din care unul este si administrator vor sa cesioneze partile sociale unei terte persoane care sa fie asociat unic si ... (vezi toată discuția)
E necesar sa ne reprezinte obligatoriu un avocat? adria_bd adria_bd Buna ziua, Drim sa infiintam un ONG. Am redactat statutul si actul constitutiv sub indrumarea unui avocat. Din pacate, avocatul nu mai este disponibil si nici ... (vezi toată discuția)