avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie

Am o mare dilema vreau sa construiesc o casa pe terenul pe care mai am o casa. La mine in oras mi se da voie sa construiesc doar pe anexa gospodareasca extravilan, iar la Pitesti la DADR mi se spune ca pot construi pe toata suprafata in baza art. 6 din legea 18/'91 si sunt scutit de taxa aceea pentru ca nu am depasit varsta de 40 de ani. La mine in oras cand m-am dus cu ce miau spus la pitesti au spus k pot construi asa doar daca platesc taxa de 1200 lei si 200 lei, iar cei de la pitesti miau spus ca sunt scutit de aceasta taxa. ??? Lamuriti - ma s p mn MultumescX-(#-o

Alte discuții în legătură

Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare impozit teren nenea toto nenea toto buna ziua am in orasul PITESTI un teren care l-am dobandit prin cumparare de la Bunica si care a fost incadrat la Curti /constructii La impunere pentru ... (vezi toată discuția)
Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)