avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general delegare de ridicare numerar de la trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

delegare de ridicare numerar de la trezorerie

Buna ziua!Am si eu o intrebare,daca ma poate lamuri cineva,evident cu multumiri anticipate!Intrebarea mea:conform carei legislatii o persoana angajata intr-o institutie publica poate ridica o suma de bani de la trezorerie si care este procedura ??Daca aceasta persoana primeste aceasta delegatie aprobata de catre directorul institutiei,trebuie sa primeasca si documentele de casa ale institutiei?

Alte discuții în legătură

Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Amenzi- recuperarea lor de la contribuabili larci larci Persoana XY cu domiciliul stabil in comuna Z din anul 2011. Pana in anul 2011 a cumulat amenzi in valoare de 70.000 ron care au fost trimise la Consiliul ... (vezi toată discuția)
Plata cu numerar florea maria florea maria Lucrez la o institutie publica de stat si as vrea sa stiu pina la ce suma se poate face plata cu numerar din caserie pentru bunuri si servicii (bonuri ... (vezi toată discuția)