avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara

Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o secretara ?Cui revine sarcina de intocmire a deciziilor in institutia respectiva,carui serviciu?Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 22:38, 9 Iulie 2009
nu cred ca se poate pune problema asa.De regula, secretariatul se ocupa de asa ceva.Daca nu are secretara, atunci juristul institutiei, daca nu, cel de la resurse umane, daca nu...le face singur...:thumbup:
Deciziile care vizeaza gestionarea resurselor umane, numirile in functii de executie si conducere, constituirea de comisii, in fine, toate actele administrative ale institutiei sunt intocmite de catre Serviciul Resurse Umane.
Secretarele nu redacteaza, ci tehnoredacteaza actele.

Numai bine, doamna! :)

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Nu stiu daca se poate asta ,pentru ca in acest caz ar insemna ca fiecare sef de serviciu sa isi emita propriile decizii (ceea ce nu cred!)si atunci ma intreb....ce rol mai are directorul ???
Multumesc frumos!Ca intotdeauna , si de data aceasta mi-ati dat raspunsul la obiect!Probabil ca am sa va mai "bombardez" si cu alte intrebari,daca imi veti permite ,evident,cand voi mai avea oarece nelamuriri.Multumesc inca o data si sa aveti o seara cat mai buna!
Vedeti?!Chiar mai rapid decat credeam si eu!Unde este sau prin ce este legiferat acest lucru?Va intreb asta pentru ca seful resurselor umane sustine sus si tare ca nu resursele umane trebuie sa intocmeasca aceste decizii?!Ce pot sa ii raspund in cazul cerbiciei lui?Pentru ca nu pot sa ii raspund decat prin nominalizarea unei legi ori a unei reglementari existente undeva?!Cu multumiri anticipate pentru insistenta mea!

Alte discuții în legătură

Decizii emise elvercris elvercris Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite ... (vezi toată discuția)
R.i. si r.o.f.- ale unei institutii, se opereaza si se arhiveaza de catre resurse umane ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Domnul director - nu stie cine face modificarile si completarile la R.I. si R.O.F.- ale unei institutii si - nu stie unde /cine le ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)