avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara

Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o secretara ?Cui revine sarcina de intocmire a deciziilor in institutia respectiva,carui serviciu?Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 22:38, 9 Iulie 2009
De regula, in actul normativ care reglementeaza activitatea organului ierarhic superior institutiei in care lucrati exista prevederi referitoare si la activitatea acestui serviciu.

La nivelul oricarei institutii publice, veti gasi in Regulamentul de Organizare si Functionare toate atributiile Serviciului Resurse Umane. R.O.F.-ul este semnat de directori si aprobat de un secretar de stat din institutia ai carei prepusi sunt directorii (ierarhic superioara institutiei in care lucrati).

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Multe multumiri inca o data si o seara cat mai placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii emise elvercris elvercris Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite ... (vezi toată discuția)
R.i. si r.o.f.- ale unei institutii, se opereaza si se arhiveaza de catre resurse umane ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Domnul director - nu stie cine face modificarile si completarile la R.I. si R.O.F.- ale unei institutii si - nu stie unde /cine le ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)