Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o secretara ?Cui revine sarcina de intocmire a deciziilor in institutia respectiva,carui serviciu?Cu multumiri anticipate!
De regula, in actul normativ care reglementeaza activitatea organului ierarhic superior institutiei in care lucrati exista prevederi referitoare si la activitatea acestui serviciu.
La nivelul oricarei institutii publice, veti gasi in Regulamentul de Organizare si Functionare toate atributiile Serviciului Resurse Umane. R.O.F.-ul este semnat de directori si aprobat de un secretar de stat din institutia ai carei prepusi sunt directorii (ierarhic superioara institutiei in care lucrati).
Decizii emise
elvercris
Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?urgent
cola
eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)