avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decizii emise
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decizii emise

Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite deciziile intr-o institutie de stat?De exemplu decizia cu privire la constituirea comisiei de inventariere anuala a patrimoniului sau a constituirii comisiei dereceptie a materialelor.
Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 14:24, 3 Iulie 2009
Deciziile sunt emise de catre conducatorul institutiei, respectiv directorul general, care are competente date prin lege
Deciziile sunt emise de catre director , administrator care detin competente ....
nu are sprijin si din partea serviciului resurse umane???
Intocmirea si readctarea este una, emiterea este alta.
Poate sa le intocmeasca, secretara, juristul, contabilitatea, r.u.
Da,am inteles,desi este destul de vag.In colectivul in care lucrez,care de altfel este destul de nou ,nu sunt cunoscute toate amanuntele cu privire la modul in care trebuie sa decurga activitatea intr-o institutie bugetara.Multumesc frumos pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Decizie inventariere-cine o intocmeste mnd mnd buna ziua, decizie de inventariere, din cate stiu eu tine de contabilitate si este strans legata de evidenta stocurilor existente in contabilitate, prin ... (vezi toată discuția)
R.i. si r.o.f.- ale unei institutii, se opereaza si se arhiveaza de catre resurse umane ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Domnul director - nu stie cine face modificarile si completarile la R.I. si R.O.F.- ale unei institutii si - nu stie unde /cine le ... (vezi toată discuția)