avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ma numesc Marius sotia mea are o relatie cu un tip momentan este in italia cu pers respactiva avem un copil de 15 ani ,cat timp pot eu sa aman un divort daca ea inainteaza actele motivul amanarii sun niste datorii mari pe care le avem imreuna ,mergand pe ideea ca sotia sa nu mai trimita bani din italia
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 10:49, 16 Martie 2012
Este greu de spus.
Incercati sa va angajati avocat daca vreti sa amanati.
Insa va trebui sa il platiti pentru amanari.
Solutionarea unui proces de divort in instanta se poate amana destul de mult, daca nu sunteti de acord, avand in vedere ca, dupa pronuntarea sentintei de catre judecatorie, daca nu sunteți multumit, puteti uza de caile de atac.

Cel putin pana in 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot considera divortata? Va rog sa-mi spuneti cand ma pot considera divortata? Divortul s-a pronuntat pe 24 ian.2005 iar apelul facut de sot la tribunal s-a incheiat pe 13 iun.2005 ... (vezi toată discuția)
Eu in uk, permisul romanesc suspendat in tara kartush1977 kartush1977 Salutare colegi...ma adresez celor care ma pot ajuta in urmatoarea problema...acum 3 ani am fost implicat intr-un accident fara vina mea dar din cauza politiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)