Buna ziua,
Anul trecut ,am depus la tribunal cerere prin care chemam in instanta casa de pensii privind modul de calcul al pensiei. Am depus la dosar mai multe documente printre care si copie dupa cartea de munca.
Intrebarea mea este: pe copia cartii de munca, am uitat sa scriu (pe nici o pagina) mentiunea "conform cu originalul" si sa semnez. Pe data de 23 aprilie 2012 am prima infatisare. Ce se poate intampla? Imi poate respinge dosarul? Ce pot sa fac acum ? Ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat,
Cu stima , Lucia Popp
Dosarul nu este incomplet. Faptul ca ati depus copie necertificata a carnetului de munca nu poate determina instanta sa va respinga cererea de chemare in judecata.
In 23 aprilie faceti ce va spune instanta. Sunt instante care pronunta hotarari fara ca inscrisurile depuse la dosar sa fi fost certificate ca sunt la fel cu originalul, deci nici nu dau atentie acestui aspect. Sunt insa instante care, in sala de sedinta, iti dau dosarul si te pun sa certifici inscrisurile pe care le-ai depus.
Buna ziua,
Va multumesc foarte mult pentru sfat si sper ca totul sa fie bine. Mi-ati luat o piatra de pe inima. Am sa vad ce va urma dupa 23 aprilie.
Numai bine va doresc,
Cu stima ,
LuciaPopp