Am o casa cumparata cu credit ipotecar.Din luna octombrie nu am mai platit ratele bancare si nu cred ca voi mai avea banii necesari platii in continuare a ratelor intrucat nu am servici nici eu nici sotia. Mentonez ca am 2 copii minori.
Va rog sa mi spuneti cat dureaza procedurile pana ma vor executa cei de la banca si daca am vreo posibilitate sa lungesc cumva aceasta procedura pentru ca efectiv nu am unde pleca cu copii.Daca fac un contract de inchiriere pentru vreo matusa care sa stea chipurile la mine-am vreo sansa sa mai ramin in vreo camera ?
Cu cei de la banca nici nu am curajul sa mai vorbesc.
Va multumesc!
Procedura de executare silita este conditionata de mai multi factori,printre care unii independenti de vointa partilor
Pentru tergiversare,aveti posibilitatea formularii de contestatie la executare dar care nu va asigura o perioada indelungata de prelungire a finalului...
Dupa adjudecarea imobilului, cumparatorul va poate scoate din casa, daca refuzati sa plecati de buna voie, numai prin hotarare judecatoreasca, care poate sa dureze de la luni pana la ani.
In plus, pana se va ajunge la executare si pana se va gasi cumparator, din nou mai poate dura la fel. Dar cat va dura, asta nu va poate spune nimeni de la inceput.