avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită casa ipotecata executata de banca
Discuție deschisă în Executare silită

casa ipotecata executata de banca

Am o casa cumparata cu credit ipotecar.Din luna octombrie nu am mai platit ratele bancare si nu cred ca voi mai avea banii necesari platii in continuare a ratelor intrucat nu am servici nici eu nici sotia. Mentonez ca am 2 copii minori.
Va rog sa mi spuneti cat dureaza procedurile pana ma vor executa cei de la banca si daca am vreo posibilitate sa lungesc cumva aceasta procedura pentru ca efectiv nu am unde pleca cu copii.Daca fac un contract de inchiriere pentru vreo matusa care sa stea chipurile la mine-am vreo sansa sa mai ramin in vreo camera ?
Cu cei de la banca nici nu am curajul sa mai vorbesc.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: r111 , utilizator 09:11, 20 Martie 2012
Procedura de executare silita este conditionata de mai multi factori,printre care unii independenti de vointa partilor
Pentru tergiversare,aveti posibilitatea formularii de contestatie la executare dar care nu va asigura o perioada indelungata de prelungire a finalului...
Dupa adjudecarea imobilului, cumparatorul va poate scoate din casa, daca refuzati sa plecati de buna voie, numai prin hotarare judecatoreasca, care poate sa dureze de la luni pana la ani.
In plus, pana se va ajunge la executare si pana se va gasi cumparator, din nou mai poate dura la fel. Dar cat va dura, asta nu va poate spune nimeni de la inceput.
Un contract de inchiriere pentru o camera incheiat cu tatal meu pentru 2 ani- ma poate ajuta la ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp poate dura executarea? andral andral Am mers la un executor si am dat sa fie pusa in aplicare o hotarare definitiva pe somatie plata. Am primit de la executor o scrisoare in care se stipuleaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , cat poate dura camera preliminara , poate dura mai ... AlexandraMariaG AlexandraMariaG Buna ziua , cat poate dura camera preliminara , poate dura mai mult de 60 de zile ?! Iar daca martori din dosar nu doresc sa se prezinte la instanta ce poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara oanacamelia oanacamelia Buna ziua, Am luat un credit la banca, am girat cu imobilul iar dupa un an nu am mai reusit sa achitam ratele datorita pierderii locului de munca. Am informat ... (vezi toată discuția)