avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitatea de inchiriere automate de cafea: PFA sau ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitatea de inchiriere automate de cafea: PFA sau SRL

Buna ziua,

As vrea sa cumpar un tonomat de cafea si am inteles ca trebuie sa am firma sau pfa ca sa il inchiriez.
Ce este mai convenabil PFA sau SRL?
Si daca ar fi PFA de ce acte am nevoie pentru infiintare?

Va multumesc:D
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:27, 16 Martie 2012
Daca va limitati doar la aceasta activitate autorizati-va ca pfa. Informatii aveti la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Srl-d sau pfa alexg2014 alexg2014 Salut, Am 30 ani si lucrez la freelancer. 1.Ce ma sfatuiti sa aleg, infiintarea unui PFA sau SRL-D? Eu voi fi singurul administrator si angajat. Nu lucrez ... (vezi toată discuția)