avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis de conducere anulat in urma unei condamnari ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis de conducere anulat in urma unei condamnari ucidere din culpã (art.178 C.p.) alin. 2 ºi 5 c.p.

Buna ziua,
as dori sa stiu daca in cazul in care posed atestat de conducere moped, dar am permisul de conducere anulat in urma unei condamnari ucidere din culpa, pot conduce un motocilu aixam care se conduce fara permis de la 16 ani.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: causo , utilizator 17:41, 16 Martie 2012
atit timp cit mopedul nu se conduce in baza unui permis de conducere, condamnarea nu are nici o influenta.
permisul de conducere nu se confunda cu atestatul
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal cata8625 cata8625 in urma cu 5 ani am avut un accident dintre care sa solutionat dosarul cu ucidere din culpa anu trecut .mi sa dat 2 ani cu suspendare si n u stiu nimic de ... (vezi toată discuția)
Permis conducere dupa sentinta ramasa definitiva causo causo As dori sa stiu cum se procedeaza legat de permisul de conducere in cazul in care pentru un accident rutier exista o condamnare ramasa definitiva? Am inteles ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie si permis suspendat - care sunt consecintele, pot conduce un moped? silvian72 silvian72 m ia iesit 0,66 la alcool test iar rezultatul de la sange inca nu a venit mai mult ca sigur imi fa si anulat permisul si voi face scoala dupa un an intrebarea ... (vezi toată discuția)