avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

facilitati pentru persoane cu dizabilitati

Buna ziua
Sunt si eu interesata daca exista vreo scutire de la taxe sau vreo reducere in cazul in care firma mea achizitioneaza produse ale unei firme a carei angajati sunt persoane cu dizabilitati.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:31, 16 Martie 2012
In situatia mentionata,norma in vigoare nu prevede facilitati fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este scutita de taxa pentru intabulare teren o persoana cu handicap grav permanent ? bond007 bond007 Buna seara, Am facut toata documentatia pentru intabularea unui teren ce apartine bunicii mele, care este o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Facilitati handicap grad accentuat, surdo-mutitate ContSters146176 ContSters146176 buna ziua, va rog sa imi spuneti ce facilitati au persoanele cu handicap gradul 2 accentuat ? spre exemplu ;daca frecventeaza cursurile de masterat ale unei ... (vezi toată discuția)
Adaptare masina persoana cu handicap - taxa ? anitsirc anitsirc Buna ziua! Fratele meu este persoana cu handicap grav(accentuat). Mama este insotitor al fratelui. Pe numele fratelui (persoana cu handicap psihic) este ... (vezi toată discuția)