am dat in judecata un propietar de masinsa care nu mi-a dat toate documentele masini iar eu nu pot sa o inscriu. Am intentat trimiterea in judecata , mi-am angajat avocat #-o i-am platit onorariul cu contract de a ma reprezenta la acest caz , eu l-am intrebat daca se poate judeca acest proces fara sa fie mutat la domiciliul paratului iar el ma asigurat ca se poate judeca si aici . Paratul a cerut la al 2 termen ca procesul sa fie mutat la adresa de domiciliul a lui ceea ce este si legal . Procesul s-a mutat iar avocatul ca sa ma reprezinte la acel proces mi-a mai cerut o suma de 400 spunand ca acolo unde s-a mutat procesul este alta instanta si ca trebuie alta delegatie pentru el ca sa ma reprezinte X-( desi avem semnat un contract in acest sens in care el trebuie sa ma reprezinte . Este adevarata cererea lui sau nu , daca eu nu ii mai dau cei 400 de ron as putea sa ii fac o plangere in baza contractului daca nu vine sa ma reprezinte ? sau ce alt ceva as putea face :(
sunteti obligat la decontarea cheltuielilor de deplasare ale avocatului. onorariul ramine cei din contract dar suma suplimentara de 400 ron poate fi interpretata ca o decontare a chetuielilor de deplasare.
avocatul il duc si aduc cu masina mea personala , mai trebuieste sa ii dau si banii ? El mi-a spus ca trebuie sa mai faca o delegatie ca sa ma reprezinte acolo. Prima delegatie este valabila sau nu chear daca s-a mutat procesul in alt judet ?
Proces castigat
merllin
buna
am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)