avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul poate cere alti banii daca se muta procesul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul poate cere alti banii daca se muta procesul in alt judet la cererea paratului

am dat in judecata un propietar de masinsa care nu mi-a dat toate documentele masini iar eu nu pot sa o inscriu. Am intentat trimiterea in judecata , mi-am angajat avocat #-o i-am platit onorariul cu contract de a ma reprezenta la acest caz , eu l-am intrebat daca se poate judeca acest proces fara sa fie mutat la domiciliul paratului iar el ma asigurat ca se poate judeca si aici . Paratul a cerut la al 2 termen ca procesul sa fie mutat la adresa de domiciliul a lui ceea ce este si legal . Procesul s-a mutat iar avocatul ca sa ma reprezinte la acel proces mi-a mai cerut o suma de 400 spunand ca acolo unde s-a mutat procesul este alta instanta si ca trebuie alta delegatie pentru el ca sa ma reprezinte X-( desi avem semnat un contract in acest sens in care el trebuie sa ma reprezinte . Este adevarata cererea lui sau nu , daca eu nu ii mai dau cei 400 de ron as putea sa ii fac o plangere in baza contractului daca nu vine sa ma reprezinte ? sau ce alt ceva as putea face :(
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:11, 17 Martie 2012
sunteti obligat la decontarea cheltuielilor de deplasare ale avocatului. onorariul ramine cei din contract dar suma suplimentara de 400 ron poate fi interpretata ca o decontare a chetuielilor de deplasare.
avocatul il duc si aduc cu masina mea personala , mai trebuieste sa ii dau si banii ? El mi-a spus ca trebuie sa mai faca o delegatie ca sa ma reprezinte acolo. Prima delegatie este valabila sau nu chear daca s-a mutat procesul in alt judet ?
este valabila. in plus, o noua delegatie emisa in baza aceluiasi contract de asistenta juridica nu presupune un nou onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata! cata26 cata26 Buna ziua! Va-s ruga sa ma sfatuiti in ce consta cheltuieli de judecata!Am avut un litigiu de munca pe care le am cistigat!Mentionez ca mam deplasat la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata daniella28 daniella28 buna ziua,cand se cer cheltuieli de judecata ce inseamna onorariul avocat dat de tine sa il recuperezi sau alte cheltuieli?si cand se castiga,in ce caz?daca ... (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)