avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu recunoasterea datoriei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu recunoasterea datoriei

Buna ziua,am si eu nu of... Eu si cumnatul meu am convenit sa cumparam o licenta germana,de renovari de usii si tocuri.A imprumutat si el ,am avut si noi,dovedesc,acte firma,,si am luat-o in decurs de un an-s-au cheltuit in jurul sumei de 56000 de euro.Dupa un an de zile, a iesit scandal.Cumnatul meu a plecat cu mare scandal din firma cera de abia am cladit-o.Cu chiu si vai am reusit sa scap de el,dar dat fiind faptul ca a luat banii din banca,am cazut de acord sa-i restitui si lui ceva din suma-dar sub presuine de nervii cum poate nimeni nu a-si inchipuie,am semnat hartia,precum ca o sa-mi dovedeasca si legal de unde sunt banii.,lucru care nu s-a intamplat,a scris precum ,,ca mi-a dat in mana suma de 28700 de euro ,care este o minciuna,in stilul care eram atunci,in starea aia am semnat hartia,am platit din bani cam 8000 de euro,dar nu mai am de unde sa-i dau,si el ma ameninta cu hartia aia,care nu este nici macar parafata de cineva si nici martori.Eu nu zic ca nu este adevarata dar el,nu mi-a adus nici o dovada bancara sau ceva,intre timp si-a schimbat si numele,s-a dat dupa sotie,fapt pentru care am cerut o hartie legala,notariala cu copia si numele lui nou,pentru asta m-am oprit si din plata.Dupa o perioada el m-a ameninta cu executia ..Ce sanse am?:sorry:
Cel mai recent răspuns: savaaurel , utilizator 23:56, 16 Martie 2012
Dvs aveti cei 27 de mii credit luat de el? Daca da, de ce trebuie sa ii dati lui? Trebuie sa ii platiti bancii.
eu nu am luat credit,a luat el.In timp de 1 an de zile firma nu a functionat,in asteptarea licentei,eu doar am recunoscut ca am o datorie fata de el,asa ca cumnati,ca in mod normal un asociat,fie el si ascuns,chiar daca este scris pe licenta,pleaca fara un motiv eu zic ca a investit in zadar,de ce a plecat?eu am cerut intradevar sa-mi arate creditul,dar el a negat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie de recunoastere a datoriei utc utc Buna ziua, Am semnat cu debitorul o convenție de recunoaștere a datoriei, acesta avea obligatia sa emita bilete la ordin avalizate, semnează BO, ... (vezi toată discuția)
Casa executata silit cfelicia cfelicia Mama are o datorie la banca de aproximativ 10.000 de euro.Detine o garsoniera care a fost evaluata la 33.ooo euro.Dupa vanzarea prin licitatie de catre ... (vezi toată discuția)
Asistenta pentru un debit manea83 manea83 Bunaseara Eu am facut un credit pe numele meu de la banca in valoare de 5000 de euro pe 5 ani, pentru a putea ajuta pe cineva, dar aceasta persoana s-a ... (vezi toată discuția)