Buna ziua,am si eu nu of... Eu si cumnatul meu am convenit sa cumparam o licenta germana,de renovari de usii si tocuri.A imprumutat si el ,am avut si noi,dovedesc,acte firma,,si am luat-o in decurs de un an-s-au cheltuit in jurul sumei de 56000 de euro.Dupa un an de zile, a iesit scandal.Cumnatul meu a plecat cu mare scandal din firma cera de abia am cladit-o.Cu chiu si vai am reusit sa scap de el,dar dat fiind faptul ca a luat banii din banca,am cazut de acord sa-i restitui si lui ceva din suma-dar sub presuine de nervii cum poate nimeni nu a-si inchipuie,am semnat hartia,precum ca o sa-mi dovedeasca si legal de unde sunt banii.,lucru care nu s-a intamplat,a scris precum ,,ca mi-a dat in mana suma de 28700 de euro ,care este o minciuna,in stilul care eram atunci,in starea aia am semnat hartia,am platit din bani cam 8000 de euro,dar nu mai am de unde sa-i dau,si el ma ameninta cu hartia aia,care nu este nici macar parafata de cineva si nici martori.Eu nu zic ca nu este adevarata dar el,nu mi-a adus nici o dovada bancara sau ceva,intre timp si-a schimbat si numele,s-a dat dupa sotie,fapt pentru care am cerut o hartie legala,notariala cu copia si numele lui nou,pentru asta m-am oprit si din plata.Dupa o perioada el m-a ameninta cu executia ..Ce sanse am?:sorry:
Cel mai recent răspuns:
savaaurel , utilizator
23:56, 16 Martie 2012