Mama are o datorie la banca de aproximativ 10.000 de euro.Detine o garsoniera care a fost evaluata la 33.ooo euro.Dupa vanzarea prin licitatie de catre executorul judecatoresc, ce se intampla cu diferenta de bani?Exista posibilitatea ca mama sa mai primeasca ceva?
Incecati sa gasiti dvs client, daca vi se vinde casa la licitatie, degeaba valoreaza 33 mii, ca se vinde la cel care da mai mult si va fi sigur sub pretul pietei.
Chiar daca mai scadeti la pret, tot luati mai mult decat la licitatie.
Problema este mult mai complicata.....s-au facut trei imprumuturi ,de la o persoana fizica,prin Birou Notarial....2010,2011,2012......primele doua la acelasi notar,ultimul la alt notar.Mama stia ca deplasarile din 2011 si 2012 la notar sunt pentru a negocia plata imprumutului din 2010. Mama are 75 de ani....Acum am vazut ca are retineri pe pensie de 100 lei,dar nu stiu de cand.Astazi am obtinut de la executorul judecatoresc contractele de imprumut facute la notar,o hotarare judecatoreasca de executare silita dar care este gresita......sunt multe neconcordante si multe hartii...Tot astazi m-am intalnit la executor cu cel care a imprumutat-o pa mama si a recunoscut ca a fost la mama acasa de mai multe ori pentru a lua rata lunara,dar ca nu i-a dat toti banii,fapt care nu reiese din hartiile executorului.O parte a conversatiei a fost inregistrata cu telefonul..iar cand si-a dat seama a inceput sa tipe si a plecat.
.Rugaminea mea ar fi daca puteti sa-mi recomandati un avocat specializat pe escrocherii imobiliare pentru ca aici sunt implicati atat notarul cat si executorul.Duminica vine expertul iar licitatia va fi in cel mult o luna....