avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul in Franta pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul in Franta pentru depasirea vitezei

Mi-a fost suspendat permisul in Franta pentru depasirea vitezei si nu stiu inca pentru cat timp mi s-a spus ca voi fi anuntat de la prefectura.Intrebarea mea este pentru cat timp mi-au ridicat permisul si ce as putea sa fac sa-l recuperez mai repede?Va multumesc anticipat.
Raspunsul e la tine(in fraza).Adica la prefectura:surrender:
inteleg,dar nu se poate face vreo contestatie?au dreptul sa mi-l ia?era limita de viteza 80km/h si eu aveam 143km/h

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu viteza de 102 ... AdrianMarcu AdrianMarcu Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu viteza de 102 km/h în limita vitezei de 50 km/h asa a scris agentul constatator, în realitate nu exista ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in franta DSBZ DSBZ Buna ziua, M-i s-a retinut permisul de conducere in franta dar nu este suspendat?!, am primit doar o instiintare ca nu mai am dreptul sa conduc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda depasire viteza barbu_rox barbu_rox Buna ziua. Am fost oprit de catre un echipaj de politie, amendat si retinut permisul pentru depasire viteza pe drumul E85 pe tronsonul dintre Focsani si loc. ... (vezi toată discuția)