avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

Buna seara,

As dori infiintarea unui SRL.
Pot imputernici sotia sa se ocupe de infiintarea acesteia in numele meu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:25, 19 Martie 2012
Da, numai in baza unei procuri notariale.
Da, dar declaratia si specimenul de semnatura trebuie sa-l dati dvs.! Detalii infiintare SRL aici: [ link extern ]
si acordul de proprietari privind autorizarea activitatii CAEN la sediul social trebuie semnat de admnistrator/asociat nu alte persoane.
Eu stau la un bloc cu 10 nivele si vreau ca sediul sa fie in acest apartament. trebuie ca tabelul sa fie semnat de toti locatarii?
Pot avea sediul un PFA si un SRL la aceeasi adresa, cu administratori diferiti?
Este necesar acordul proprietarilor vecini directi cu apartamentul unde va fi sediul social, adica stanga, dreapta, sus, jos.
Pot avea sediul in acelasi apartament si un PFA si un SRL, cu conditia diferentierii camerelor, respectiv SRL sediul in camera 1, PFA in camera 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)
Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Inființarea unui pfa ca make-up artist Alexaaaaaaaaaaa Alexaaaaaaaaaaa Buna ziua! Aș dori înființarea unui PFA ca make-up artist,având sediul social într-una din camerele locuintei mele. De ce acte/aprobari/ autorizatii am ... (vezi toată discuția)