avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Repus pe rol in vederea perimari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Repus pe rol in vederea perimari

Buna seara.

In urma unui proces castigat de noii in calitate de parat(10 ha de pamant certificat de proprietare,intabulat si hotarare judecatoreasca din anu 2011),am primit o citatie in calitate de parat Repus pe rol in vederea perimari.
Daca stie cineva ce inseamna asta si ce inplica asta i-as multumi.
Cel mai recent răspuns: POP ILDIKO , Avocat 07:15, 17 Martie 2012
Inseamna ca procesul, la un moment dat, s-a suspendat, nefiind repus pe rol, dupa 1 an se perima, adica dosarul se "claseaza" (mai pe intelesul dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare in cazul unei suspendari sejc_2010 sejc_2010 m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din ... (vezi toată discuția)
Proces fond funciar george730 george730 as dori sa mentionez ca sunt in proces cu o ruda, pentru o parcela de pamant. procesul dureaza de 4 ani, si dupa multe amanari, am primit o citatie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)