avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua ,

intentionez sa imi deschid un Srl ,domeniul de activitate productie de mobilier ,
Ce sfaturi imi dati ? Platitoare de TVA sau neplatitoare , numar de angajati minim , alte probleme pe care le pot intampina la infiintare si cateva sfaturi pentru indatoririle administratorului .
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:49, 17 Martie 2012
Va recomand o microintreprindere. Cota de impozitare pe veniturile microintreprinderii este de 3%, insa trebuie sa indepliniti conditiile prevazute in art. 112 indice 1 si urmatoarele Cod fiscal.
In privinta indatoririlor administratorului le gasiti in legea nr. 31/1990 privind organizarea si functionare societatilor comerciale, art. 197 si urmatoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)
Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere ndb ndb Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu detalii referitoare la urmatoarele aspecte: - care sunt etapele/procedura de infiintare a unei micointreprinderi, ... (vezi toată discuția)