avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de o firma de creante pt. o datorie ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de o firma de creante pt. o datorie la o firma de telefonie

in cazul unei datorii mai vechi la fostul connex datorie in valoare de 170 lei,o firma de recuperari creante mai poate recupera aceasta datorie cu penalizari ,mentionez ca datoria e mai veche de 5-6 ani.firma de recuperari sustine ca ar fi vorba de 550 lei.nu am achitat datoria din cauza ca au fost nereguli din partea lor la abonament. firma de recuperari spune ceva de o executare silita , as dori sa stiu daca se poate face fara un proces si daca am obligatia de a mai plati datoria dupa atatia ani. va multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:04, 17 Martie 2012
Debitul e prescris, nu plati nimic la acea firma. Sa nu semnati nici un act prin care recunoasteti datoria sau prin care va angajati sa platiti debitul in rate.
La prima vedere, datoria este prescrisa, caz in care nu poate fi vorba despre vreo executare silita.

Desigur, situatia de fapt ar putea fi alta, respectiv ar fi posibil sa existe vreo cauza de intrerupere a prescriptiei. Reveniti cu amanunte (ati recunoscut datoria, cand anume, daca exista vreo hotarare judecatoreasca ...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita dututironeac dututironeac nu am achitat o factura la sc. telefonie mobila in urma cu 12 ani.debitul era de 161` roni,sau adaugat penalizari 550 roni, sunt notificat pentru executare ... (vezi toată discuția)