Am lucrat la patron in domeniul constructiilor aproximativ 2 luni jumatate,nu am fost platit niciodata,nu m-i sa facut contract de munca in prezent patronul este cercetat penal pentru angajarea de muncitori fara contract de munca art.264 alin.3 din legea 53/2003(Codul muncii).Îmi mai pot recupera banii pe perioada cand am lucrat ? Va multumesc.
Il puteti actiona in instanta pe acest angajator ... solicitati instantei:
- obligarea acestuia la incheierea contractului de munca pentru perioada lucrata
- obligarea la plata salariului pentru perioada lucrata
- obligarea la plata tuturor contributiilor aferente perioadei lucrate si salariului primit
- obligarea acestuia la completarea si transmiterea in registrul general de evidenta a salariatilor a c.i.m. , precum si a incetarii acestuia.
Notificare/demisie
SimonN
Buna ziua, lucrez de o luna la o companie si vreau sa demisionez, sunt in perioada de proba(90zile). Conform art. 31,alin 3 din legea 53/2003 codul muncii pot ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal
ady09
buna ziua.
in cazul in care am un angajat pe perioada determinata la care data expirarii contractului a fost 01.03.2012, in cat timp trebuie facute operatiile ... (vezi toată discuția)