avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum recuperez banii de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum recuperez banii de la angajator

Am lucrat la patron in domeniul constructiilor aproximativ 2 luni jumatate,nu am fost platit niciodata,nu m-i sa facut contract de munca in prezent patronul este cercetat penal pentru angajarea de muncitori fara contract de munca art.264 alin.3 din legea 53/2003(Codul muncii).Îmi mai pot recupera banii pe perioada cand am lucrat ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 17 Martie 2012
Il puteti actiona in instanta pe acest angajator ... solicitati instantei:
- obligarea acestuia la incheierea contractului de munca pentru perioada lucrata
- obligarea la plata salariului pentru perioada lucrata
- obligarea la plata tuturor contributiilor aferente perioadei lucrate si salariului primit
- obligarea acestuia la completarea si transmiterea in registrul general de evidenta a salariatilor a c.i.m. , precum si a incetarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare/demisie SimonN SimonN Buna ziua, lucrez de o luna la o companie si vreau sa demisionez, sunt in perioada de proba(90zile). Conform art. 31,alin 3 din legea 53/2003 codul muncii pot ... (vezi toată discuția)
Plata salariului și a zilelor de concediu neefectuate în cazul încetării contractului cu acordul partilor cristinanica78882 cristinanica78882 În cazul în care am încetat contractul de munca cu acordul părților conform art. 55 din Legea nr. 53/2003 (Codul Muncii) angajatorul îmi va plăti zilele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal ady09 ady09 buna ziua. in cazul in care am un angajat pe perioada determinata la care data expirarii contractului a fost 01.03.2012, in cat timp trebuie facute operatiile ... (vezi toată discuția)