avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este permis ca un parinte sa intre in sala de clasa si ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este permis ca un parinte sa intre in sala de clasa si sa isi faca dreptate agresand un elev ?

Este permis ca un parinte sa intre in sala de clasa si sa isi faca dreptate agresand chiar si verbal un elev ,altul decit propiul copil?Mai ales ca invatatoarea a fost informata de aceasta actiune ,iar invatatoarea a escortat parintele de la intrarea in scoala pana in sala de clasa si permitand agresarea verbala a elevului pe care in mod normal trebuia sa il protejeze.Mai mult ne informand directiunea despre actiune nici inainte si nici dupa declarand ca i sa parut normal si se simte vinovata cu nimic.
Am informat inspectoratul si mi a fost sugerat sa o las moale si sa nu fac valuri.
Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut
Nu cred ca va asteptati la alt raspuns decat cel: nu este normal, firesc, moral, civilizat ca acel parintesa procedeze astfel.
Probabil ca ati luat legatura telefonic cu inspectorul respectiv sau chiar ati avut o intalnire cu el, ceea ce dupa cum vad nu este suficient. Depuneti o sesizare la inspectoratul scolar (pesoanal sau prin posta cu confirmare de primire, ca sa obtineti un numar de inregistrare) in care solicitati cercetarea cazului descris. Urmeaza mai apoi sa va interesati la ce inspector a fost repartizata cererea dvs. si sa il contactati pentru a afla de mersul anchetei. Daca nici asa nu obtineti ceea ce doriti mergeti mai departe la forurile ierarhic superioare, ale inspectorului.

Este multa tevatura dar banuiesc ca si dvs. sunteti suparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.180 din codul penal Stelian Gaus Stelian Gaus Buna ziua! In data de 22.10.2009, fiica mea, eleva in clasa a V-a, a fost agresata de catre un cadru didactic in timpul orei. Mai exact, la acel moment, o ... (vezi toată discuția)
Schimbare comitet parinti Karina13 Karina13 Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)