avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie privind salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie privind salariul

Buna ziua! Am reusit sa ma angajez insa in urma unei discutii foarte rapide la telefon cu angajatorul meu am inteles ca trebuie sa scriu o declaratie pe propria raspundere cum ca ei imi vor vira banii in cont. Nu stiu despre ce este vorba, de ce trebuie sa declar asta in scris pe propria raspundere si nu stiu cum sa o formulez.
Daca ati mai vazut o astfel de declaratie as aprecia enorm de mult daca m-ati ajuta sa o formulez.
Va multumesc din suflet! Va doresc o zi usoara si frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 19 Martie 2012
Nu cred ca mai trebuie sa mentionati ceva in plus in acea declaratie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu card aurelian cocu aurelian cocu Dacă doresc virarea salariului pe card,angajatorul este obligat să-l vireze ? (vezi toată discuția)
Card salariu reliana reliana Buna seara! Angajatorul te poate obliga sa renunti la serviciile bancii unde ai contul pentru salariu? Noua conventie, incheiata intre banca si angajator, se ... (vezi toată discuția)
Plata salariului pe card BucurCristian BucurCristian Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala prin care angajatorul poate impune banca la care sa-mi deschid cont pentreu virarea ... (vezi toată discuția)