avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta dintre gard si pomi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta dintre gard si pomi

Buna ziua
Din anul 2011 ianuarie m-am mutat la tara dar am o mica problema cu vecinul meu din cauza pomilor..in spatele gradinii dansul are plantati 6 salcami eu nu pot cultiva nimik deoarece toata vara este umbra l-am rugat sa ii curete nu sa ii taie si dansul mi-a spus ca daca ma deranjeaza asa mult sa ma urc eu sa ii curat ...intrebarea este pomii sunt lipiti de gardul care ne desparte ce pot face ....nu au nici macar 50 cm distanta fata de gard X-(
dar sigur nu o sa ma lase sa intru pe proprietatea lui este un pic ticnit dar politia nu poate face nimik adic sa vina si sa ii spuna sa taie copacii???
nu poate interveni poliția decât dacă veți obține o hotărâre judecătorească

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege sa nu imi permita sa pun copacul la mai putin de 1m de gard cu vecinu ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua , Am la tara o casa veche , unde am cativa copaci fix langa gardul cu un vecin . Am discutat cu el care dorea sa ma convinga sa tai copacii aceia ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)