avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchirierea unui spatiu de la un propietar cu probleme ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchirierea unui spatiu de la un propietar cu probleme fiscale

Doresc sa inchiriez un spatiu pentru deschiderea unei afaceri pe o perioada de 5 ani, dar am inteles ca propietarul are ceva probleme cu fiscul (probababil cu plata impozitului), nu cunosc exact situatia. Daca fac contract de inchiriere si cei de la fisc o sa-i puna sechestru pe proprietate o sa ma afecteze si pe mine, o sa trebuiasca sa parasesc spatiul inchiriat? Mentionez ca va trebui sa investesc in amenajare lui.
Cel mai recent răspuns: raul83 , utilizator 14:04, 18 Martie 2012
Interesati-va temenic asupra situatiei spatiului,astfel incat sa nu va hazardati in inchjeierea unui contract pagubos pentru dvs
Multumesc de raspuns dar nu ma ajuta prea mult. Vreau sa stiu daca exista riscul dupa inchiriere sa fiu dat afara din spatiul respectiv inainte sa-mi expire contractul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial ContSters192590 ContSters192590 Buna dimineata, As dori sa va intreb daca as inchiria un spatiu comercial si as investi in renovare, amenajare, etc ma gandesc ca dupa un timp exista ... (vezi toată discuția)
Probleme spatiu inchiriat carolmihai carolmihai Buna seara. Imi desfasor activitatea(bar+fastfood) intr-un spatiu inchiriat(contractul de inchiriere a fost facut pe 5 ani, au mai ramas 2 ani si jumatate). ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)