avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Debit generat de aplicarea eronata a OUG nr. 100/2008, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Debit generat de aplicarea eronata a OUG nr. 100/2008, contestatie decizie

Buna ziua!
Conform deciziei nr. [Editat]/16.01.1998 sunt pensionara in baza legii nr.57/1992 art.11.Intrucat am primit o decizie privind recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlul de prestatii de asigurari sociale,in care mi se imputa un debit in suma totala de 4099 lei,suma generata in mod eronat prin aplicarea prevederilor art.78(2) din Legea 19/2000,completata prin O.U.G.100/2008,as dori sa stiu daca daca pot contesta aceasta decizie si ce sanse am sa castig in instanta?
Va multumesc si astept raspuns cu interes
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:16, 17 Martie 2012
In anul 2005 pensia a fost recalculata potrivit OUG nr. 4/2005. Va rog sa-mi spuneti stagiul complet de cotizare din decizia de recalculare si data nasterii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare punctaj grupe de munca - oug nr. 209/2008 sch sch Majorarile de punctaj conf.OUG 209 se vor aplica si pensionarilor carora li s-au facut recalcularea punctajului in 2005 si care,datorita anilor de grupa, au ... (vezi toată discuția)
Aplicarea prevederilor art. 169 din legea nr. 263/2010 marimor marimor sun pensionar la limita de varsta si vechime completa (stagiu complet de cotizare 30 ani din care 29 grupa 2 , total vechime 35 ani),iesit la pensie in mai ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie gr. 2, persoana cu handicap gr. ii marian19 marian19 Pensionat in anul 1998 pentru limita de varsta si vechime integrala, in baza cerificatului de handicap gr.II. Acest pensionar beneficiaza de recalcularea ... (vezi toată discuția)