am fost audiat de catre diicot in calitate de invinuit intr-un dosar de contrabanda IAR LA INTOCMIREA RECHIZITORIULUI si mi sa dat..... SUP......DUPA UN AN SUNT CHEMAT in instanta in calitate de martor .am dreptul sa nu mai declar nimic si sa imi sustin declaratiile date la diicot si la politie va multumesc anticipat.am dreptul la avocat din oficiu??
Daca sunteti chemat in calitate de martor nu puteti folosi declaratiile date cand aveati calitatea de invinuit, ci va trebui sa dati o declaratie de martor.Ca martor nu este nevoie sa aveti aparator, si nu cred ca vi se va da nici aparator din oficiu.
Nu aveti dreptul la avocat din oficiu.
Ati putea avea dreptul la un avocat platit de dvs. dar nu cred ca ar putea sa va fie de folos in fata instantei de judecata.
Sa nu se confunde dreptul la asistenta juridica cu dreptul la aparare, intrucat dreptul la aparare il au doar partile din procesul penal,intr adevar martorul are drept la asistenta juridica, dar in momentul in care este in instanta nu vad cum sa l foloseasca,el este obligat sa declare ce stie si ptr asta nu trebuie sa l tina avocatul de mana.
Invinuit-martor
garceaSA
am fost cercetatde catre DIICOT intr-un dosar penal de contrabanda in calitate de invinuit IAR DUPA INTOCMIREA RECHIZITORIULUI mi sa dat scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu
nemuritorul
am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)