avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC

Cand se intra in CCC se face decizie de suspendare contract de munca. Dar daca o persoana mai naste un copil, care este procedura pentru intrare dintr-un CCC in altul?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:48, 21 Noiembrie 2008
Cred ca va referiti la nasterea unui alt copil in perioada de CCC pentru primul copil, nu? Eu as lasa decizia de suspendare a CIM sa-si produca efectele in continuare dar as anexa la ea certificatul de nastere si cererea de CCC pentru cel de al doilea copil.
Da, m-am referit la nasterea unui copil in perioada de CCC. Multumesc pentru raspuns!
Dar la ITM ce inregistrez? Adica in afara de decizia de suspendare CIM ii duc inspectorului si certificatul de nastere al celui de-al doilea copil si o cerere de intrare in concediu/de prelungire CCC?
Acum ma gandesc ca as face o noua decizie prin care as prelungi suspendarea CIM (din prima decizie) pana la renenirea din CCC pentru al doilea copil. La aceasta noua decizie as anexa cererea si certificatu de nastere si le-as duce la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil Arnisia Arnisia Buna ziua. Am un baietel de 2 ani, impliniti in 30 mai( pentru care am fost in ccc, pe perioada de doi ani) in data de 28 mai am nascut cel de-al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Nasterea celui de al doilea copil in timpul ccc1 mirunaa mirunaa Buna ziua, am o situatie un pic mai complicata cu care va rog sa ma ajutati. Am nascut primul copil in octombrie 2010 iar pe cel de al doilea ar trebui sa ... (vezi toată discuția)