avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura

1 .- Vreau sa stiu daca la o reprezentanta a Romaniei in strainatate se poate face o procura !
2. - La ambasada sau si la consulate ?
3. - Ce documente sunt necesare ?
Cel mai recent răspuns: bridgemxl , utilizator 12:42, 18 Martie 2012
Se pot face procuri la oficiile consulare ale Romaniei in strainatate.
Va trebuie un act de identitate, fie cartea de identitate fie pasaportul, restul depinde de procura...
multumesc foarte mult !
Daca nu aveti acte de identitate pe motiv ca le-ati pierdut ori v-au fost furate, vi se face un titlu de calatorie pe baza caruia puteti de asemenea face o procura.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
Justitiarul71, utilizator
multumesc f mult ! nu e cazul !

dar mai aveam de intrebat daca aceasta procura se refere la o actiune in instanta trebuie o procura pentru fiecare actiune sau se poate face una general valabila in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)