avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon Masaj trecerea in acte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon Masaj trecerea in acte

Va salut, o intrebare la subiect.

O cunostinta deschide un salon de masaj erotic, vrea ca eu sa figurez in acte. Ce riscuri exista ? In caz de faliment ce se intampla? Se pot face imprumuturi bancare pe firma ascunse fara acordul meu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
fuzion, utilizator
Avand in vedere nivelul d-voastra de cunostinte - din felul in care ati formulat intrebare rezulta ca nu prea stiti mare lucru despre societati, raspunderea administratorului, etc - ar fi mai bine sa-i ziceti "NU". Chiar daca asociatii/actionnarii din societatile cu raspundere limitata raspund numai in limita aportului la capitalul social, administatorul raspunde pentru o multime de lucruri. Mai bine il refuzati dar daca va tenteaza, mergeti si vorbiti cu un avocat.
Intradevar sunt un novice. Tentatia este foarte mare.

Din cauza asta si as vrea sa stiu ce manevre sar putea face dupa urma carora sa am de suferit.
Cine va administra societatea @fuzion? Dvs. veti fi si asociat unic si administrator?:hm: Si atunci prietenul ce rol o sa aiba in toata aceasta afacere?:confused:Informatiile primite de la Dvs. sunt cam putine, insa aveti pretentia ca noi sa ghicim cam ce doriti sa aflati.

Se poate infiinta un astfel de salon de masaj, insa persoanele angajate in acest scop vor avea inserata in contractul de munca o clauza: aceea de a nu intretine relatii sexuale cu clientiii. Raspunderea este foarte mare. In spatele acestor saloane de masaj erotic stau afaceri nu prea ortodoxe. :duh:
fuzion a scris:

Intradevar sunt un novice. Tentatia este foarte mare.

Din cauza asta si as vrea sa stiu ce manevre sar putea face dupa urma carora sa am de suferit.

Oy-vei! Nimeni nu poate invata pe un forum toate manevrele ce se pot face si de pe urma carora ati avea de suferit mai ales pentru ca in calitate de administrator unele "manevre" ar trebui facute cu aportul d-voastra activ (de exemplu iscalind un inscris fara sa intelegeti exact ce consecinte urmeaza sa se produca) iar altele, cu aportul d-voastra pasiv (nu faceti ceea ce legea va obliga sa faceti).
Privitor la tentatie: Un mare intelept - este vorba despre domnul Mordechai Yshmael Buxbaum, filozof empiric - imi zicea odata, dupa ce tocmai ramasese a zecea oara sarac lipit pamantului in urma unei afaceri ratate, ca exista un corolar la populara zicala "nu exista castig fara risc".
"Cu cat te pricepi mai putin intr-un domeniu iar castigul promis intr-o afacere din acel domeniu este mai mare, cu atat e mai de asteptat sa nu ai niciun castig ci doar o pierdere considerabila insotita de tot felul de probleme juridice".

Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari va rog S I M A S I M A numele meu e Sima shi sunt din bucuresti ,de curand o sa-mi deschid un salon de masaj erotic asi dori sa stiu cativa pasi importanti pt dezvoltarea ... (vezi toată discuția)