numele meu e Sima shi sunt din bucuresti ,de curand o sa-mi deschid un salon de masaj erotic asi dori sa stiu cativa pasi importanti pt dezvoltarea afacerii.....multumesc
in primul rand sa aveti firma.. in al doilea rand va trebuie un spatiu adecvat, bine situat, de preferabil intr-o casa la curte ca la bloc vor fi probleme cu vecinii, spatiu care sa corespunda din taote punctele de vedere activitatii ce doriti sa o desfasurati dvs.. sanitar, psi, mediu..etc..evident, veti avea nevoie de un personal cat de cat calificat, angajat cu carte de munca, atractiv, prin natura profesiei.. vedeti ca concurenta in domeniu e mare.. va trebuie publicitate..va trebuie.. fff multe
De acord cu dl Petre cu o mentiune suplimentara: la angajare , puneti-le pe angajate sa dea o declaratie notariala prin care sa isi asume raspunderea asupra activitatilor pe care le intreprind cu ocazia exercitarii profesiei si , de asemenea , sa declare ca le-ati atras atentia ca orice activitati sexuale contra cost sunt pedepsite de lege si interzise la locul de munca!
In acest fel va asigurati ca , in cazul unor controale sau flagrante organizate de IGP-Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate , nu veti raspunde din punct de vedere penal pentru proxenetism!B-)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Masaj erotic
laurabdsm
buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere.
daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)