avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CATEVA INTREBARI VA ROG
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CATEVA INTREBARI VA ROG

numele meu e Sima shi sunt din bucuresti ,de curand o sa-mi deschid un salon de masaj erotic asi dori sa stiu cativa pasi importanti pt dezvoltarea afacerii.....multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:55, 25 Martie 2010
in primul rand sa aveti firma.. in al doilea rand va trebuie un spatiu adecvat, bine situat, de preferabil intr-o casa la curte ca la bloc vor fi probleme cu vecinii, spatiu care sa corespunda din taote punctele de vedere activitatii ce doriti sa o desfasurati dvs.. sanitar, psi, mediu..etc..evident, veti avea nevoie de un personal cat de cat calificat, angajat cu carte de munca, atractiv, prin natura profesiei.. vedeti ca concurenta in domeniu e mare.. va trebuie publicitate..va trebuie.. fff multe
De acord cu dl Petre cu o mentiune suplimentara: la angajare , puneti-le pe angajate sa dea o declaratie notariala prin care sa isi asume raspunderea asupra activitatilor pe care le intreprind cu ocazia exercitarii profesiei si , de asemenea , sa declare ca le-ati atras atentia ca orice activitati sexuale contra cost sunt pedepsite de lege si interzise la locul de munca!
In acest fel va asigurati ca , in cazul unor controale sau flagrante organizate de IGP-Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate , nu veti raspunde din punct de vedere penal pentru proxenetism!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Salon masaj trecerea in acte fuzion fuzion Va salut, o intrebare la subiect. O cunostinta deschide un salon de masaj erotic, vrea ca eu sa figurez in acte. Ce riscuri exista ? In caz de faliment ce ... (vezi toată discuția)